Söker du unga och kvinnliga föreläsare?

Författare:

|

Datum:

|

, , ,

frelsa_77989362.jpg
Söker du föreläsare så är Anna och jag är den perfekta duon! Och nu är vi billiga; För de 10 första bokningarna frånochmed nu tar vi bara ersättning för resa och lunch.

Min goda vän Anna och jag har lyckats dra på oss lite uppdrag nu, och så himla kul har vi! Anna pratar konkret om företagande, från att starta till att växa samt utnyttja sina resurser, och har goda exempel alla kan relatera till medan jag pratar om min kärlek till entreprenörskap, drivkraft och passion. En utmärkt kombo.

Våra projekt har varit (och är) präglade av mycket lärande och utveckling då vi som rookies i 2,5 år försökt arbetat oss in i näringslivet genom att bygga nätverk samt genom stor nyfikenhet och upptäckarglöd levererat tillfredsställande projekt. Vi är ett utmärkt exempel på tjejer av vår generation som tragglar med grabbarna och naivt tar oss an nya uppdrag. Anna driver TASK Consulting har rest runt och bott i flera länder, mig känner ni.

Så vem vet, vi kanske kan kalla oss proffs och ta betalt för vårt föreläsande snart? Jag och ni vet att billiga (gratis) föreläsare är oerhört svåra att få tag i. Kontakta oss nu, var du än bor i Sverige

Har ni lite cash tycker jag att ni ska spana in dessa sidor:
Kvinnliga talare – Som Frida Haavisto (Driftig.nu och Beautiful Business) ligger bakom
DF Communication – En nystartad byrå som jag smygkikar på genom facebook och twitter, där verkar det finnas mycket spännande att hämta. Mycket händer och jag väntar med spänning! Hur kan man inte fastna för ”DFCommunication integrerar kommunikation i produkter/tjänster både internt och externt. Vår största tillgång är ung kompetens.”

Fotnot: Jag har inte använt bilden ovan i officiella sammanhang.

Ett svar till “Söker du unga och kvinnliga föreläsare?”

  1. Spännande Sara! Klart man ska ut och snacka om det man gillar och tycker är viktigt. Jag längtar själv ”ut på vägarna” och hoppas att det blir så inom kort. Jag har en del att säga – bland annat om ordet ”duktig” (om nu inte någon smart människa redan har strukit det ur ordlistan…) 😉

    /Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *