Stoppa pressarna: Sverigefinal i Entreprenörsjakten!

Författare:

|

Datum:

|

Jag valde för ett år sedan att kalla mig Entreprenörsstudenten av en anledning – jag är ingen entreprenör. Att jag ändå valde ordet ”entreprenör” till mitt psuedonym var för att jag kände att mitt brinnande intresse för drivna människor behövde frodas. Jag ville ha en chans att inspirera andra och diskutera mitt favoritbegrepp. Det har jag fått göra.

Jag får ofta mail av människor som tycker att jag inspirerar dem och uppskattar min energi, människosyn och driftighet. Det stärker mig otroligt. Tänk att jag kan bidra till detta, jag som egentligen inte gör särskilt mycket. Det lustiga med detta är ändå att de som hör av sig till mig för att tala om hur jag som ”entreprenör” inspirerar dem är sådana sjuhelsikes entreprenörer/företagare själva. Några av dessa ska jag få träffa imorgon.

Detta skriver jag på tåget på väg till Göteborg. Det tar mig 10 minuter, mer behöver jag inte till just detta inlägg. I Göteborg, dit jag strax anländer, ska jag få vara med om Entreprenörsjaktens stora Sverige final. Det är så himla häftigt att få bevittna den idérikedom och drivkraft deltagarna i Entreprenörsjakten besitter. Jag önskar er alla att kunna få om ens en liten gnutta av den. Jag är så glad att jag ska få vara med imorgon och som ett litet spöke kunna placera mig i ett hörn för att inspireras.

Det finns inte en chans att jag skulle kunna sätta pengar på vem som blir vinnaren, alla är så sjukt skärpta. Vad jag vet är därför att det vinnande laget är det som verkligen kommer att ta ett stort steg längre, använda alla sina egenskaper/resurser mer än maximalt med viljan att vinna. Ett stort lycka till alla deltagare!

Now is the time. Sveriges mest skarpa unga entreprenörer samlade på en plats – Göteborgs gator. Följ den häftiga uppslutningen av Entreprenörsjakten 2010 på www.entreprenorsjakten.se

Till pressen: Om ni inte är där Sveriges framtid är samlad imorgon kommer ni missa många värdefulla scoop i framtiden. Ångra er inte.

Foto: Jacob Ode, Entreprenörsjakten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *