Ursäkta röran: Omställning pågår

Författare:

|

Datum:

|

Det är många tankar som snurrar i mitt huvud och som jag avser att få ner till bokstäver och upp på bloggen. Jag har  tillbringat de senaste veckorna att samla intryck genom att träffa kloka och inspirerande människor samt planera nya projekt. Dessutom har jag flyttat, lärt känna nya kvarteren samt satt igång med träningen igen.

Nu börjar saker falla på plats och det är dags att sätta fart igen. Bli bättre på self-management (och mail-/kontaktmangement) framförallt samt sluta ränna runt.

I väntan på smarta inlägg kan ni haffa senaste numret av Internetworld och läsa en intervju med mig av Lisa Bjerre om Affärsidéer.

2 svar till “Ursäkta röran: Omställning pågår”

  1. Det kan inte vara så att din frånvaro beror på att du haft ett liv utanför låtsasvärlden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *